Zaev: SDSM će pobediti VMRO DPMNE sa 60.000 do 120.000 glasova razlike

Izvor: Beta, 28.Nov.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev: SDSM će pobediti VMRO DPMNE sa 60.000 do 120.000 glasova razlike

Premijer Severne Makedonije poručio je danas poslanicima makedonske opozicije da će njegov SDSM ubedljivo, sa velikom razlikom u broju glasova, pobediti njihov VMRO DPMNE na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima."Naše anketa pokazuju da pobedjujemo, ne znam šta pokazuju vaše. Pobedićemo vas sa 60.000 do 120.000 glasova razlike na predstojećim parlamentarnim izborima",  rekao je Zaev u parlamentu, odgovarajući na pitanje poslanika VMRO DPMNE da li će se povući iz politike i sa liderske pozicije u SDSM ako izgubi izbore koji su najavljeni za 12. april naredne godine.Kako je preneo portal "Sakam da kažam", on je istakao da će se to desiti ne zato što je dobar prognozer, već zbog hrabrih politika njegove vlade, slobode i demokratije koje je omogućila, nasuprot loših politika opozicione VMRO DPMNE."Ako gledate sve te ankete i analize, čak i vaših instituta, ogromna grupa neopredeljenih glasača se ježi od pomisli da će (Hristijan) Mickoski i VMRO DPMNE doći na vlast - zbog arogancije, drskosti, bezobrazluka, pretnji. Kome  to treba? Ljudi žele pitomost, krotkost, transparentnost, odgovrnost, prihvatanje krivice", rekao je Zaev u odgovoru na poslaničko pitanje poslanika VMRO DPMNE.  Na poslednjim vanrednim parlamentarnim izboriima, krajem 2016. godine, održanim zbog duboke političke krize, SSDM je dobio 436.981 glasova i 49 poslanika, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zaev: SDSM će pobediti VMRO DPMNE sa 60.000 do 120.000 glasova razlike

Izvor: Danas, 28.Nov.2019

Premijer Severne Makedonije poručio je danas poslanicima makedonske opozicije da će njegov SDSM ubedljivo, sa velikom razlikom u broju glasova, pobediti njihov VMRO DPMNE na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.