Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjen "Bazar fizičke aktivnosti" na Pozorišnom trgu

NOVI SAD - Gradska uprava za komunalne delatnosti nije dozvolila održavanje manifestacije ''Bazar fizičke aktivnosti'', koja je bila zakazana za sutra na Pozorišnom trgu. U usmenom saopštenju, kao razlog za tu odluku navedeni su predstojeći izbori, objašnjava za Radio 021 načelnica sektora za zaštitu zdravlja u Institutu za javno zdravlje Vojvodine Olja Nićiforović - Šurković. Zahtev za zauzeće javne površine predat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je pre više od dve nedelje, a tada su organizatori dobili obaveštenje da je dokumentacija ispravna i potpuna.

Demonstracijama vežbi i izložbom zdrave ishrane, planirano je da bude obeležen 10. maj, Međunarodni dan fizičke aktivnosti. Organizatori manifestacije su Institut za javno zdravlje Vojvodine i Zavod za zaštitu studenata Novi Sad.

Događaj je zamišljen kao dvosatni program. Uz razglas bi nastupala sportska društva, PU "Radosno detinjstvo", osnovne škole sa plesnim tačkama, studenti Fakulteta fizičke kulture sa demonstracijom vežbi, Planinarski savez Vojvodine, fitnes klubovi, plesne škole, Penjački klub Adrenalin, Joga klub, Tai-či klub i mnogi drugi. Uz muziku, vežbe i razgovor sa građanima, trebalo je da bude priređena i izložba zdrave hrane.

Prema rečima doktorke Nićiforović - Šurković, očekuje se da ''Bazar fizičkog zdravlja'' bude pomeren za narednu subotu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.