Zaboravljeni stanari, deca i obećanja

Izvor: Aleksinac.net, 20.Apr.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravljeni stanari, deca i obećanja

Stanovnici rubnih delova Aleksinca imaju ozbiljne komunelne probleme.

Neki još nemaju sprovedenu kanalizaciju, nekima voda nije priključena iako su to uredno platili, a treći moraju do asfalta da čekaju bar još dva ili više izborna procesa.


Na slikama koje objavljujemo prenosimo muku koja muči nače čitaoce u delu grada iznad Brđanke. Odatle donosimo dve lepe vesti.

Prva da se Aleksinac u tom delu izgrađuje i širi, a druga da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << više male dece u tom kraju. Trenutno ih je više od 30. Nažalost deca se igraju u blatu, prašini i zaista lošim uslovima. Ulica nije tako velika da se ne mogu naći sredstva za asfaltiranje, ali, nažalost, osim obećenja za sada pomaka nema.

Redakcija Aleksinac Net-a apeluje na nadležne u opštini Aleksinac i Direkciji da u budžetu nađu sredstva da se ova ulica što pre sanira.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.