ZNA NAROD SVE ŠTO ĆETE DA VIDITE I TOG 2. JUNA Vučić o opoziciji i izborima - Dobili su i datum koji su tražili, kao u fontani želja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:22

"ZNA NAROD SVE ŠTO ĆETE DA VIDITE I TOG 2. JUNA" Vučić o opoziciji i izborima - Dobili su i datum koji su tražili, kao u fontani želja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima iz Predsedništva Srbije.

Nakon objavljivanja informacije da će se beogradski izbori održati 2. juna, Vučić ističe da na kraju pobeđuje onaj koji dobije narodno poverenje.

- Ovo je znak snage demokratije Srbije i da se razlikujemo od onih koji nisu sposobni ni da razgovaraju sa svojim političkim protivnicima, ni da ih čuju, ni da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vide. Ovo je bila moja molba i moja želja. Ponosan sam na stranku kojoj pripadam i koja je prihvatila nešto što mislim da je razumno i lekovito za naše društvo. Dobili su i datum koji su tražili, kao u fontani želja. Sve su dobili. Zna narod sve što ćete da vidite i tog drugog juna - i u Beogradu, za koji su tako sigurno da pobeđuju, kao što su bili sigurni da će da pobede, pa su na kraju ubedljivo izgubili - rekao je predsednik Vučić i dodao da će da kao predsednik republike čestiti ko god da pobedi.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.