ZBOG VELIKE TUGE PREŠAO U ISLAM: Evo šta je Dejana navelo da promeni veru - nije mogao da se izbori sa bolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 10:31

ZBOG VELIKE TUGE PREŠAO U ISLAM: Evo šta je Dejana navelo da promeni veru - nije mogao da se izbori sa bolom

Buran odnos Dragojevića

Rijaliti zvezda Dejan Dragojević priznao je da je promenio veru i prešao u islam.

Ta vest iznenadila je mnoge, a pretpostavlja se da je to uradio zbog njegove bivše supruge Dalile Dragojević.

Dalilina majka, Emina Mujić, još ranije je govorila za medije o tome da je Dejan promenio veru iako je to krio, a onda je istakla da je u islamu pronašao mir nakon tuge koju je prošao sa majkom Biljanom i bratom Davidom.

- Deki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sebe našao tu. On je pronašao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo - rekla je Mujićka jednom prilikom i istakla da će uvek voleti Dekija, koji je i dalje naziva majkom.

Podsetimo, pre "Zadruge 5" Dejan nije bio u dobrim odnosima sa porodicom, tačnije sa majkom i bratom jer oni nisu podržavali njegovu vezu sa Dalilom.

Zbog toga je više puta plakao pred kamerama, a onda je usledilo pomirenje koje ni publiku nije moglo ostaviti ravnodušnom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.