Izvor: Blic, 14.Dec.2023, 15:08

ZATVORSKE KAZNE I DO TRI GODINE Oglasilo se Tužilaštvo o izborima: Imamo informacije da bi moglo da dođe do EKSCESA

Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da je, imajući u vidu informacije u javnosti da bi na dan održavanja republičkih i gradskih izbora 17. decembra moglo da dođe do ometanja izbornog procesa i izazivanja ekscesa, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu naložio pojačana dežurstva u svim osnovnim javnim tužilaštvima na teritoriji glavnog grada, kao i u beogradskom VJT.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izdata naredba Tužilaštva zbog informacija o izazivanju nereda na dan izbora

Izvor: B92, 14.Dec.2023

Više javno tužilaštvo se oglasilo povodom informacija da bi na dan održavanja vanrednih izbora u Srbiji, 17. decembra moglo doći do izazivanja ekscesa.

Nastavak na B92...

Tužilac Stefanović: Nema pritisaka izvršne, sudske i zakonodavne vlasti, ali ima pritiska javnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2023, 11:35

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović izjavio je da za dve godine, koliko se nalazi na čelu beogradskog Višeg javnog tužilaštva, nije doživeo nijedan vid pritiska, uticaja ili molbe za intervenciju od strane izvršne, sudske ili zakonodavne vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.