ZAKAZANA IZBORNA SKUPŠTINA: Vojvodina dobija predsednika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 17:09

ZAKAZANA IZBORNA SKUPŠTINA: Vojvodina dobija predsednika (FOTO)

Sve će bit poznato 4. decembra,

Fudbalski klub Vojvodina je još od letos bez predsednika, posle ostavke Vojislava Gajića u ulozi vršioca dužnosti na toj poziciji sedi Dragoljub Samardžić, predsednik Skupštine kluba.

Zbog poznate epidemiološke situacije nije bilo moguće organizovati sednicu na kojoj bi se donela odluka o predsedniku, na tome je insistirao trener Nenad Lalatović, a Vojvodina će to pitanje rešiti sledeće nedelje.

Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub Vojvodina obaveštava javnost da će se redovna sednica Skupštine kluba održati u petak, četvrtog decembra: https://t.co/bIwb2O5oiI #fkvojvodina pic.twitter.com/5luHuvRokf

— FK Vojvodina (@FKVojvodina1914) November 24, 2020

Redovna sednica Skupštine kluba biće održana u petak, 4. decembra ove godine, na osnovu odluke koju je doneo predsednik najvišeg klupskog tela i v.d. predsednika Upravnog odbora Dragoljub Samardžić.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

- Odluka o zakazivanju redovne sednice Skupštine je doneta na osnovu člana 25. statuta kluba, a mesto i tačno vreme njenog održavanja biće naknadno saopšteni, u zavisnosti od odluke i važećih mera donetih od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada, odnosno daljeg razvoja epidemiološke situacije u vezi sa korona virusom - navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.