Vulin sa građanima Kule

Izvor: RTS, 12.Dec.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin sa građanima Kule

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin razgovarao je večeras sa građanima Kule i istakao da PS na lokalnim izborima u tom gradu, 16. decembra, kandiduje mlade ljude, kao i da glas za PS, koja na ovim izborima učestvuje samostalno, nikada neće biti iskorišćen protiv Aleksandra Vučića, već će ojačati zajedničku saradnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Ja sam saborac Aleksandra Vučića i svaki glasač Pokreta socijalista, svako ko nam da svoj glas može da bude miran i siguran da taj glas nikada nigde neće biti iskorišćen protiv Aleksandra Vučića, već naprotiv, ojačaće našu zajedničku politiku, ojačaće našu Srbiju, ojačaće našu Kulu", poručio je Vulin.
Dodao je i da je PS partija patriotske levice koja voli svoj narod i zemlju i koja zna da nam je u ovim teškim vremenima iznad svega potrebna sloga i jedinstvo, saopšteno je iz te stranke.
Vulin je naveo i da je pred građane Kule, Pokret socijalista izašao sa mladim i poštenim ljudima, koji su poznati u Kuli i bez kojih taj grad ne bi bio tako lep i mlad.
"Izašli smo sa mladim ljudima, izašli smo sa ljudima koji imaju energiju da stvari menjaju, da ih unapređuju i da od vašeg grada stvaraju bolje mesto za život. Kula je vaša odgovornost", naveo je Vulin.
On je ddoao da samo oni koji su u tom gradu rođeni, koji ovde odrastaju i koji su vezali svoju sudbinu za Kulu mogu da odluče o njoj i kako će se voditi.
Prvi na listi Filip Pronek, pozvao je svoje sugrađane da izađu na izbore 16. decembra i daju podršku Pokretu socijalista.
On je naglasio da se Pokret socijalista zalaže za socijalnu pravdu i da svaki građanin Kule mora da bude bezbedan i socijalno siguran.
"Sa ponosom ističemo da smo na predstojećim lokalnim izborima u Kuli najmlađa lista. Našu listu čine mladi i uspešni ljudi, koji svoju budućnost vide u svom mestu", rekao je Pronek.
On je rekao i da od 25 kandidata sa liste, čak 14 kandidata čine žene. "Smatramo da mladima i ženema jeste mesto na odlučujućim pozicijama i jedan od naših osnovnih ciljeva za koje se zalažemo je osnaživanje žena na lokalu i njihovo veće učešće u političkom, ekonomskom i društvenom životu", reako je Pronek.
Na predstojećim izborima u Kuli, lista "Pokret socijalista – Aleksandar Vulin" zauzima redni broj 5 na glasačkom listiću.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.