Vulin: Svi osporavaju pravo Vučiću da se kandiduje za predsednika Srbije (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Svi osporavaju pravo Vučiću da se kandiduje za predsednika Srbije (VIDEO)

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kaže za Telegraf da se vodi kampanja u kojoj se osporava pravo Aleksandru Vučiću za predsednka Srbije. Vulin je rekao da je Vučićeva odluka da li će se kandidovati, ali da nije pošteno da mu se to pravo osporava.

Prema njegovim rečima, svi su saglasni da bi Vučić pobedio na izborima, ali nisu saglasni da se on na tim izborima i kandiduje.

Vulin je komentarišući ispad Branka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ružića u medijima, rekao da se lider SPS Ivica Dačić „pravio mrtav“, ne želeći da reaguje na tu izjavu.

- Ako to jeste stav SPS, onda je vreme za drugačiji raspored u Vladi i Skupštini. Ako nije, onda je vreme za drugačiji raspored u SPS. Ali to je ipak stvar SPS, koji sam treba da odluči o svojoj budućnosti - kazao je Vulin.

Kako protiču pregovori sa MMF, kako sprečiti porodično nasilje, ali i kako Vulin vidi budućnost dijaloga Beograda i Prištine, pogledajte u intervjuu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.