Vučićev Miša u džipu i džepu

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićev Miša u džipu i džepu

Možda pitanje - odakle Srpskoj desnici 14 džipova i deset automobila kojima su na izborima u Medveđi razvozili svoje glasače da zaokruže taj nakaradni u političkom, društvenom i svakom smislu, broj na glasačkom listiću, može biti da je marginalno pitanje... Članak Vučićev Miša u džipu i džepu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ako je Vučić umislio da je božanstvo, ne znači da mi treba u to da poverujemo

Izvor: Danas, 13.Sep.2019, 09:01

Meni ne deluje logično da gospodin Sergej Trifunović preko noći od perjanice opozicije postane "Vučićev saradnik" samo zato što je izneo svoje mišljenje koje je suprotno onome koje recimo ima gospodin Đilas. Članak Ako je Vučić umislio da je božanstvo, ne znači da mi treba u to da poverujemo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.