Vučić se sastao sa kandidatima Srpske liste, tema vanredni parlamentarni izbori na KiM

Izvor: BKTV News, 21.Maj.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa kandidatima Srpske liste, tema vanredni parlamentarni izbori na KiM

Premijer Aleksandar Vučić sastao se danas u Vladi Srbije sa kandidatima Srpske liste za poslanike u skupštini privremenih institucija samouprave u Prištini.

Kako je ranije najavljeno, teme sastanka su vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, koji se održavaju 11. juna, kao i ukupna politička i bezbednosna situacija u pokrajini.

Sastanku sa premijerom prisustvuju direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, ministar za rad Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vulin, ministar rudarstva Aleksandar Antić, predsednik Srpske liste Slavko Simić, Branimir Stojanović i drugi kandidati sa liste.

Po završetku sastanka, Ðurić i kandidati Srpske liste za poslanike obratiće se medijima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.