Vučić o pitanju pripadnika Kobri o izborima i putevima

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o pitanju pripadnika Kobri o "izborima i putevima"

Aleksandar Vučić je preneo da ga je pripadnik obezbeđenja i Kobri, rodom iz Trstenika, upitao pre šest meseci "kakvi su to izbori na pomolu".

"Kaže, pita ga narod u Trsteniku, jer su krenuli putevi da se asfaltiraju, a kažu - to nikad nema osim kad su neki izbori... Ovo pričam, ne slučajno, već zato što sam razumeo da, uz teške mere, nije moj posao da vam se dodvoravam, već da najteže stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradimo da bismo nešto ostavili našoj deci", rekao je Vučić.

Poručio je da fabrike, pa ni onu koja je danas otvorena u Trsteniku, ne otvara zbog izbora, već je to normalan deo njegovog posla.

"Tako ćemo da radimo ulice, puteve, i u Trsteniku, Aleksandrovcu, Brusu, Ćićevcu, Varvarinu... i verujem da ćete biti zadovoljni i da ćete videti neuporedivo veći trud, angažman i napredak vaših mesta", rekao je Vučić.

Dodao je da će Trstenik imati veće prihode od otvaranja nove fabrike, koje će moći da ulaže u škole, obdaništa...
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.