Vučić čestitao pobedu premijeru Japana: Uveren sam da ćete nastaviti da vodite zemlju u korist mira i stabilnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao pobedu premijeru Japana: Uveren sam da ćete nastaviti da vodite zemlju u korist mira i stabilnosti

Stranka prvog čoveka Vlade Japana, prema preliminarnim rezultatima, odnela je pobedu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku premijeru Japana Šinzo Abeu povodom uspeha Liberalno-demokratske partije na prevremenim parlamentarnim izborima.

U čestitki se kaže:

- Upućujem Vam iskrene čestitke povodom Vaše ubedljive pobede i uspeha Liberalno-demokratske partije na prevremenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parlamentarnim izborima. Uveren sam da ćete nastaviti da vodite zemlju na dobrobit svih građana Japana i u korist mira i stabilnosti u Vašem okruženju, mudro se suočavajući sa svim izazovima.

Želeo bih da naglasim da Srbija visoko ceni nesebičnu podršku Japana, koji je, kroz bespovratnu novčanu pomoć i na druge načine, mnogo puta pokazao svoju solidarnost prema nama. Nadam se da ćemo na osnovu naših dobrih političkih odnosa unaprediti i ekonomsku saradnju i da će u narednom periodu biti još japanskih kompanija, voljnih da investiraju u Srbiji“, navodi se u čestitki predsednika Aleksandra Vučića- saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

U Japanu su danas održani prevremeni parlamentarni izbori na kojima je prema preliminarnim rezultatima pobedila Liberalno - demokratska partija premijera Šinzo Abea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić čestitao Abeu uspeh na izborima

Izvor: Blic, 22.Okt.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku premijeru Japana Šinzo Abeu povodom uspeha Liberalno-demokratske partije na prevremenim parlamentarnim izborima..."„Upućujem Vam iskrene čestitke povodom Vaše ubedljive pobede i uspeha Liberalno-demokratske partije na prevremenim parlamentarnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.