Vučić čestitao izbornu pobedu Radevu: Srbija ostaje iskren partner

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2021, 12:26

Vučić čestitao izbornu pobedu Radevu: Srbija ostaje iskren partner

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Republike Bugarske Rumenu Radevu, povodom ponovne pobede na predsedničkim izborima i poručio da Srbija ostaje iskren partner toj zemlji i nastaviti da neguje dobrosusedske odnose.

"Želim Vam mnogo uspeha u daljem obavljanju odgovorne dužnosti predsednika, koja zahteva posvećenost i strpljenje u suočavanju sa različitim izazovima na putu napretka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Odluka građana Bugarske da Vam povere još jedan predsednički mandat svedoči o tome da ste do sada opravdali njihova očekivanja da ćete vredno raditi u korist blagostanja svoje zemlje.

Republika Srbija ostaje iskren partner Republike Bugarske, koji će nastaviti da neguje vrednosti dobrosusedskih odnosa i saradnje na dobrobit ne samo naših zemalja, već i celog regiona", navodi se u čestitki Vučića, saopštila je pres služba predsednika.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.