Izvor: RTS, 29.Apr.2021, 20:21

Vučić čestitao Ediju Rami pobedu na izborima u Albaniji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je premijeru Albanije Ediju Rami čestitku povodom pobede Socijalističke partije na parlamentarnim izborima u toj zemlji.
Aleksandar Vučić je Ediju Rami čestitao pobedu na izborima u Albaniji putem društvene mreže Tviter.

"Sve čestitke stranci Edija Rame na izbornoj pobedi uz želje da nastavimo da radimo na boljoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << budućnosti svih građana u regionu", stoji u Vučićevoj objavi na Tviteru.
Socijalistička partija, na čijem je čelu Rama, na izborima u nedelju osvojila je 74 mandata u albanskom parlamentu, dok Demokratska partija dobila 59, Pokret socijalista četiri, a socijaldemokrate tri mandata.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić čestitao na izbornoj pobedi premijeru Albanije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je na izbornoj pobedi premijeru Albanije Ediju Rami. Nakon izbora održanih 25 aprila Socijalistička partija na čijem čelu je premijer Edi Rama proglasila je pobedu, osvojivši 74 od 140 poslaničkih mesta u Skupštini Albanije. Predsednik Srbije napisao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.