Vučić: Raspisivanje izbora 2. ili 3. marta

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Raspisivanje izbora 2. ili 3. marta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vanredni parlamentarni izbori moraju biti raspisani do 2. ili 3. marta.

Podsetimo, datum održavanja izbora planiran je za 24. april, a premijer je rekao da to nije "nerealan" datum za njihovo održavanje na svim nivoima.

Više funkcionera je to spominjalo u poslednje vreme, a krajnji rok za održavanje je 22. maj.

Izbori na lokalnom i pokrajinskom nivou održavaju se u sklopu redovnog izbornog ciklusa, dok su parlamentarni izbori vanredni.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić: Raspisivanje izbora do 2. ili 3. marta

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vanredni parlamentarni izbori moraju biti raspisani do 2. ili 3. marta...Podsetimo, datum održavanja izbora planiran je za 24. april, a premijer je rekao da to nije "nerealan" datum za njihovo održavanje na svim nivoima...Više funkcionera je ovaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.