Vučić: Ne razumem zašto je Ðilas nervozan

Izvor: Press, 11.Okt.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne razumem zašto je Ðilas nervozan

"Ima priliku da na izborima pokaže sve. Ima onu priliku koju on ( Ðilas) meni nije dao. To nije samo fer, nego više od toga", rekao je Vučić u intervjuu Nedeljniku.
Upitan da li su na ovaj način učinili svojevrsnu uslugu Ðilasu da homogenizuje stranku i birače, Vučić je ukazao da je unapred najavio da će u roku od šest meseci biti izbori u Beogradu, a ne zbog neke odluke DSS ili nekog drugog.
"To je u teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << političkim uslovima, u kojima imate žestoko političko trvenje, odraz odgovornosti, poštenja i poštovanja prema političkim protivnicima", naveo je Vučić.
Upitan koga ima u vidu kao najboljeg kandidata za gradonačlenika i da li to može biti stranac, Vučić je kratko odgovorio: "Ne može stranac, ali imam odličnog kandidata".
On je još jednom ponovio da ni jednu lošu reč o Ðilasu neće reći, osim da ne razume zašto je toliko nervozan, kao i ljudi u Demokratskoj stranci.
"Mislim da time čine loše sebi i svojoj stranci", kazao je Vučić.
Upitan koga bi više voleo da ima za suparnika u DS - Borisa Tadića ili Ðilasa, Vučić je rekao da o tome ne razmišlja.
"Zaista se bavim državnim problemima, i tu sam jedino strastven. Verujte, ovo je kritika na moj račun, u prostorije svoje stranke ušao sam šest ili sedam puta za godinu dana. To govori koliko sam zaista iskreno zauzet i obuzet državnim poslovima", kazao je Vučić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.