Vučić: Naš cilj 50 odsto glasova

Izvor: Press, 21.Feb.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Naš cilj 50 odsto glasova

"Bez vaše pomoći i podrške ne možemo i ne bismo mogli da uradimo ništa: Vaša podrska ključ je bilo kakvog uspeha i nade. 16.marta odlučuje se o budućnosti Srbije.
Izborna kampanja nikada krahca, a izborni rezultat nikada važniji.Morali smo da raspisemo izbore, ali nećemo imati vlast i nećemo moći da sprovedemo reforme ako ne dobijemo 50 odsto glasova", rekao je Vučić i zaključio: "Naš cilj na izborima mora da bude većina glasova građana Srbije".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Lopovi i kriminalci neće upravljati Srbijom

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2014

NOVI SAD - Naš cilj je 50 odsto glasova građana Srbije na izborima 16. marta, poručio je danas lider SNS Aleksandar Vučić na mitignu te stranke u prepunoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu. "Nemojte da mislite da je to lako, jer će se i šuto i rogato udružiti da bi pokazalo i pokušalo da stvari...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.