Vučić: Ako baš hoće izbore...

Izvor: Mondo, 22.Jul.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ako baš hoće izbore...

Predsednik Srbije kaže da ne vidi razloge za prevremene izbore, ali da u slučaju da "ogroman" broj predstavnika opozicije insistira na tome, ne bi sasvim isključio mogućnost da im izađe u susret.

Komentarišući najave o formiranju opozicionog saveza u Srbiji i tvrdnje predstavnika opozicije da će vanredni izbori biti održani u martu, Aleksandar Vučić je kazao da će uskoro biti održani lokalni izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Majdanpeku i da je to prilika "desničarskom ili tajkunskom savezu sa primesama fašizma da odnese ubedljivu pobedu".

"Oni uvek znaju kada su izbori, za njih su oni laki, tako je to za one koji gube a za nas su uvek teški. Ako dobiju narodno poverenje, mi to nećemo gaziti, glas naroda je najvažniji", kazao je Vučić novinarima posle obilaska radova na rekonstrukciji beogradskog Urgentnog centra.

Izvor: Tanjug

Povodom izjave Vuka Jeremića o Kosovu i položaju Srba u Crnoj Gori, Vučić je rekao da "uvek najneozbiljniji i najneodgovorniji ljudi imaju prvu reakciju".

Tvrdeći da Jeremić to poručuje "sa mora" i sa "otetim novcem od ambasada Katara i Berlin", Vučić je pozvao novinare da sačekaju "još sedam osam" dana kada će o Jeremiću "čuti ono što treba".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Ne vidim razloge za prevremene izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne vidi razloge za prevremene izbore, ali je dodao da u slučaju da "ogroman" broj predstavnika opozicije insistira na tome, ne bi sasvim isključio mogućnost da im izađe u susret...Komentarišući najave o formiranju opozicionog saveza u Srbiji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.