Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu: Narod zna ko se bori svim srcem za Srbiju

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 15:09

Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu: Narod zna ko se bori svim srcem za Srbiju

Kandidati na listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević, Željko Rebrača i Dejan Tomašević, razgovarali su sa omladinom u Novom Sadu.

Oni su im poručili da se na predstojećim izborima borimo za budućnost Srbije. Vučević je naveo da budućnost Srbije čine, pre svega, mladi ljudi. "Država je prethodnih godina otvorila više stotina fabrika, u Srbiji danas radi više od 550 hiljada novouposlenih ljudi. Država stvara ambijent da mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostanu u Srbiji, da se školuju, uče, rade, zasnivaju svoje porodice“, rekao je Miloš Vučević. Prema rečima Dejana Tomaševića, važno je da znamo ko se srcem bori za Srbiju i sve njene građane. "Uvereni smo da narod zna ko se bori svim srcem za Srbiju. Na ovim izborima se borimo za rezultat i dalja ulaganja“, rekao je Tomašević. Rebrača smatra da su Srbi jedinstveni kada je to najpotrebnije. "Mi Srbi i u sportu i na terenu, kao i u svakodnevnom životu, jedinstveni smo kada je to najpotrebnije i kada se borimo za Srbiju“, reko je Rebrača. Kandidati su se usaglasili da se na ovim izborima borimo da Srbija nastavi ubrzano da se razvija i za sigurnu budućnost, a to jedino garantuje lista "Aleksandar Vuč – Srbija ne sme da stane“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu: Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 14.Dec.2023

Кandidati su se usaglasili da se na ovim izborima borimo da Srbija nastavi ubrzano da se razvija i za sigurnu budućnost, a to jedino garantuje lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.