Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2023, 07:47

Viši sud potvrdio odluku Gradske izborne komisije

Viši sud u Beogradu odbio je još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja i time potvrdio stav Gradske izborne komisije da nije nadležna za odlučivanje o poništavanju i ponavljanju izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, saopštila je Gradska izborna komisija (GIK).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viši sud odbio žalbu "Srbija protiv nasilja": GIK nije nadležna za poništavanje izbora

Izvor: Radio 021, 26.Dec.2023

Viši sud u Beogradu odbio je žalbu koalicije "Srbija protiv nasilja" i time potvrdio stav Gradske izborne komisije da nije nadležna za poništavanje i ponavljanje izbora za poslanike Skupštine Srbije.

Nastavak na Radio 021...

ODBIJENA ŽALBA SPN: Oglasio se Viši sud u Beogradu, potvrđena odluka GIK-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023

Viši sud u Beogradu je odbio još jednu žalbu Koalicije "Srbija protiv nasilja" i time potvrdio stav Gradske izborne komisije da nije nadležna za odlučivanje o poništavanju i ponavljanju izbora za narodne poslanike Narodne skupštine...Naime, kako je istakao predsednik Zoran Lukić, Gradska izborna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.