Veselinovićev poziv za sastanak opozicije

Izvor: Akter, 15.Dec.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinovićev poziv za sastanak opozicije

Poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović pokrenuo je inicijativu da se sutra sastanu opozicione stranke i pokreti, kako bi razgovarali o obezbeđivanju uslova za poštene i fer izbore, a poslanica DS Aleksandra Jerkov saopštila da će se ta stranka odazvati pozivu

Kako je Veselinović rekao novinarima u parlamentu, na sutrašnji sastanak pozvane su sve opozicione stranke i pokreti i oni koji smatraju da treba obezbediti poštene izbore.

"Svima je jasno da je ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << tema nezaobilazna kako bi naredni izbori bili kako tako fer i pošteni. Događaji od prethodnih dana govore nam da smo bili u pravu kada smo predložili zakonske izmene i kada smo predložili sastanak, jer imamo situaciju kupovine glasova za novac", rekao je Veselinović.

Na sastanku će se, prema njegovim rečima, razgovarati o toj temi, ali i o formiranju kol centra putem koga građani mogu da ukažu na te pojave.

Kako je dodao, građani će sa njega biti pozvani da masovno izađu na izbore kada god da oni budu.

Jerkov je novinarima rekla da u Srbiji ne postoje uslovi za održavanje fer izbora.

"Kandidati i aktivisti DS su najbolje na svojoj koži, fizički, osetili šta znači danas izlaziti na izbore", rekla je Jerkov, navodeći i da je DS prijavljivala više desetina takvih slučajeva, ali da nije reagovano na to.

Ona je ocenila da to nije stvar zakona, već da je problem što se takvo ponašanje toleriše.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SREDU SASTANAK OPOZICIJE: Veselinović pozvao, DS prihvatila

Izvor: Kurir, 15.Dec.2015

Poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović pokrenuo je inicijativu da se sutra sastanu opozicione stranke i pokreti, kako bi razgovarali o obezbeđivanju uslova za poštene i fer izbore, a poslanica DS Aleksandra Jerkov saopštila da će se ta stranka odazvati pozivu...Kako je Veselinović rekao...

Nastavak na Kurir...

Sutra sastanak opozicije o održavanju fer i poštenih izbora

Izvor: Beta Video, 15.Dec.2015

BEOGRAD- Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov rekla je da će ta stranka doći na sastanak opozicionih stranaka, jer u Srbiji ne postoje uslovi za održavanje fer i poštenih izbora.``Kandidati i aktivisti DS-a najbolje su na svojoj koži, fizički osetili šta znači danas izlaziti na izbore....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.