Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2023, 11:49

Veselinović: Opozicija ima šanse da vrati Beograd, biće kontrolora na svim biračkim mestima

Odbornik Zeleno - levog fronta (ZLF) u Skupštini Beograda Dobrica Veselinović izjavio je danas da očekuje pobedu koalicije "Beograd protiv nasilja" na izborima najavljenim za 17. decembar, kao i da je već počela "tranzicija vlasti" podnošenjem ostavke gradonačelnika Aleksandra Šapića i formiranjem privremenog organa.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobrica Veselinović objavio kad je prva sednica Privremenog organa Beograda

Izvor: Danas, 30.Okt.2023

Odbornik Zeleno-levog fronta u Skupštini grada Beograda Dobrica Veselinović objavio je da je stigao poziv za prvu - konstitutivnu sednicu Privremenog organa grada Beograda koja će se održati danas.

Nastavak na Danas...

Lazović (ZLF): Spremamo veliki broj ljudi koji će biti kontrolori na izborima

Izvor: Danas, 31.Okt.2023, 10:48

Poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) i prvi na opozicionoj listi "Srbija protiv nasilja" za parlamentarne izbore Radomir Lazović izjavio je da ta stranka od prethodne kampanje nije prestala sa obukama građana za kontrolore na izborima, kao i da druge organizacije sa te liste spremaju veliki broj kontrolora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.