Velika tuga - Popularna Tik Tokerka umrla u 22. godini života

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:56

Velika tuga - Popularna Tik Tokerka umrla u 22. godini života

Nije uspela da se izbori sa bolešću.

Zvezda društvene mreže Tik Tok koja je inspirisala Britance dok se borila protiv raka tragično je umrla.

Liji Smit je dijagnostikovan rak kostiju 2019. i tada je podelila svoju priču sa milionima na mreži.

 Njena porodica je sinoć podelila poražavajuću vest da je preminula u 22. godini. Mladić iz Liverpula je govorio o tome da ima Juingov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sarkom - redak oblik raka koji pogađa kosti i meka tkiva.

Priznala je da je bila prestrašena, ali je shvatila da želi da priča o tome kroz šta prolazi, pa se okrenula TikToku. Lija je na kraju prikupila više od 500.000 pratilaca, a njene video snimke su pogledali milioni. I upravo na toj platformi njen dečko slomljenog srca Endru je rekao da je umrla.

Obraćajući se kameri, on je rekao sledeće:

- Ovo je samo poruka svima koji su pratili Liju ili joj dali bilo kakvu podršku ili lepe komentare. Sa žalošću moram da kažem da je preminula danas oko 11.30 jutros. Želim samo da se zahvalim svima. Svi vaši komentari su pomogli - ona ih je zapravo sve pročitala. Svako ko je ikada rekao nešto lepo, to znači više nego što možete da zamislite. Lija će nam svima nedostajati, ali ćemo se postarati da je nikada ne zaboravimo - zaključio je on slomljeno.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.