Izvor: Blic, 10.Apr.2024, 12:14

Večeras u što većem broju dođite u OŠ "Jelena Ćetković"! Nastavnici i đaci organizuju humanitarni filmski festival da pomognu svom drugu Sergeju, pomozite i vi

Dečaku Sergeju Milićeviću (13) neophodna je pomoć svih nas kako bi uspeo da pobedi bolest i izbori se za što kvalitetniji život i srećnije detinjstvo. Zaposleni i učenici Osnovne škole "Jelena Ćetković", čiji je on đak, u Beogradu organizuju humanitarnu akciju kako bi pomogli svom drugu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večeras u što većem broju dođite u Šestu gimnaziju! Nastavnici i đaci organizuju humanitarni filmski festival da pomognu Sergeju, pomozite i vi

Izvor: Blic, 10.Apr.2024

Dečaku Sergeju Milićeviću (13) neophodna je pomoć svih nas kako bi uspeo da pobedi bolest i izbori se za što kvalitetniji život i srećnije detinjstvo. Zaposleni i učenici Šeste gimnazije, u Beogradu organizuju humanitarnu akciju kako bi pomogli malom Sergeju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.