Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 00:37

VUČIĆ SE OGLASIO O NOVOM PREMIJERU! Evo da li su medijski natpisi tačni!

Komentarisao i odnose sa Nestorovićem.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je bio gost u emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi.

- Možemo da očekujemo novu Vladu, do 15. ili 20. marta. Mislim da će se brzo formirati. Biće ozbiljnih konsultacija, ali i cirkusa, ništa novo. Kada to završimo pitaću ljude da li imaju predloge o premijeru.

O prognozama za novog premijera, predsednik kaže da će reći svoje mišljenje ali da ga ne zanimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << natpisi u novinama.

Govoreći o beogradskim izborima, predsednik kaže:

- Ne znam tačno, ali verujem da postoji verovatnoća da se razgovara sa ozbiljnim ljudima. Ako to ne bude, biće novih izbora.

O odnosu sa Nestorovićem kaže:

- Nijednom nisam razgovarao s njim. Ja sam u vreme kovida imao korektan odnos sa gospodinom Nestorovićem. Nisu mi se dopale izjave nekih ljudi iz njegove stranke, koji kažu da su SNS i SPS saučesnici u ukidanju dinara. On je meni uvek zvučao kao racionalniji čovek nego što neki žele da ga predstave".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.