VUČIĆ JASNO ODGOVORIO NA INCIJATIVU OPOZICIJE: Neka skupe potpise i idemo na referendum, ujedno i na izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 13:49

VUČIĆ JASNO ODGOVORIO NA INCIJATIVU OPOZICIJE: "Neka skupe potpise i idemo na referendum, ujedno i na izbore"

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da skupi dovoljan broj potpisa za referendum za njegovu smenu, pošto je spreman za taj referendum, kao i da bi onda  ujedno bili održani i izbori.  

 Na pitanje novinara kako komentariše to što su predsednik DS Zoran Lutovac i Nebojša Zelenović iz pokreta Zajedno danas najavili da počinju da prikupljaju potpise za referendum za njegovu smenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić je rekao: 

- Uvek sam oduševljen koalicijama Zavetnika, Dveri, Lutovca, NATO Ponoša i drugih. Ne odustajem od onoga što sam rekao, njih ima 85, ne treba im nijedan više, skupite 85 za moju smenu i ići ćemo na referendum, samo nemoj posle da kukate da li će to da ide sa ovim ili onim - ne nego ćemo 17 puta da izlazimo - sve zajedno idemo, da se izjasne ljudi o meni i o političkim strankama i njihovim politikama. To niko na svetu ne bi prihvatio, da im dodam još toliko, evo ja ću da ima dodam još 85 potpisa, prihvatam i nemam nikakav problem.    

Kazao je da, ako je narod protiv njega, da mu ne treba ni dan da bude više na vlasti, ni jednog sekunda. 

 - Samo posle nemoj da se žale Evropljanima, kao što se sada žale. Kakve sve zahteve ispostavljaju... Prvo su pričali kako smo ih povredili što smo spustili censuz sa pet na tri odsto, pošto su sada čuli da hoćemo da im ugodimo i da postoj inicijativa da im vratimo na pet odsto, jer su mnogo narasli, pa onda nemoj Vučiću slučajno da pustite, jer mi ne smemo u javnosti da kažemo da treba da se podigne cenzus opet na pet odsto, ali slučajno nemoj Vučiću da pustite da digne cenzus na pet odsto... - rekao je predsednik. 

Prema njegovim rečioma, onda stranci prvo dođu pa kažu šta su im zahtevi.

 - Pa onda kažu - petu nacionalnu frekvenciju morate da date tome i tome, i za to se pitaju opozicione stranke i evropske političke partije. Da li ste svi zajedno normalni, u kojoj to zemlji u svetu ima - zapitao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Neka opozicija skupi potpise i idemo na referendum, ujedno i na izbore

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Apr.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da skupi dovoljan broj potpisa za referendum za njegovu smenu, pošto je spreman za taj referendum, kao i da bi onda ujedno bili održani i izbori. Na pitanje novinara kako komentariše to što su predsednik DS Zoran Lutovac...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.