Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2023, 14:18

VJT u Subotici nije primilo krivične prijave zbog izbora 17. decembra

Zaključno sa 22. decembrom u osnovnim javnim tužilaštvima u Subotici i Senti nisu primljene krivične prijave koje se odnose na krivična dela protiv izbornih prava kada je reč o izborima za Narodnu skupštinu i za Skupštinu AP Vojvodine 17. decembra, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo (VJT) u Subotici.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu primilo nekoliko prijava u vezi sa izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2023

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu primilo je od PU Novi Sad nekoliko obaveštenja o prijavama građana sa biračkih mesta, na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine Srbije, poslanike u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine i lokalnim izborima održanim 17. decembra i preduzeće sve radnje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.