Izvor: Radio 021, 10.Avg.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Guranje i udaranje kod Predsedništva Srbije na protestu "Jedan od pet miliona"

Tročlana delegacija organizatora protesta "Jedan od pet miliona" ostavila je večeras na ulazu zgrade Predsedništva Srbije u centru Beograda spisak zahteva koje je potrebno ispuniti kako bi izbori bili fer, i najavila da je 1. septembar rok da se to učini ili će uslediti bojkot izbora.

Prethodno je delegacija probala da uđe, ali je kod ograde koja okružuje Predsedništvo zaustavljena mimo kako je rekao, jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << organizatora protesta, Srđan Marković dogovora sa obezbeđenjem da će to biti moguće.

Nakon toga su učesnici protesta probali da uklone ogradu, ali je utrčalo brojno obezbeđenje u civilu kako bi sprečilo da se to desi tako da je došlo do međusobnog guranja.

U napetoj atmosferi u kojoj je došlo do međusobnog guranja učesnici protesta su zaustavljeni kod ograde koju su u znak protesta drmali i vikali "sluge režima".

Uskoro nakon toga delegaciji protesta dozvoljeno je da dođu do zgrade Predsedništva i tu ostave dokument.

VUCICEVO OBEZBEDJENJE ISPRED PREDSEDNISTVA PESNICAMA UDARA STUDENTE I GRADJANE,A POTOM IH GURA NA OGRADU!

Bahato Vucicevo obezbedjenje nasrce pesnicama na studente i gradjane!#Počeloje #1od5miliona pic.twitter.com/aqqQgklNKo

— Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna) (@tamodaleko) August 10, 2019

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Guranje demonstranata i obezbedjenja kod Predsedništva Srbije

Izvor: Beta, 10.Avg.2019

Tročlana delegacija organizatora protesta "Jedan od pet miliona" ostavila je večeras na ulazu zgrade Predsedništva Srbije u centru Beograda spisak zahteva koje je potrebno ispuniti kako bi izbori bili fer, i najavila da je 1. septembar rok da se to učini, ili će uslediti bojkot izbora.Prethodno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.