Udružuju se vanparlamentarne stranke i udruženja

Izvor: Vostok.rs, 11.Apr.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udružuju se vanparlamentarne stranke i udruženja

Više vanparlamentarnih stranaka i udruženja danas je ispred slovenačkog konzulata u Banjaluci donijelo odluku o zajedničkom nastupu na predstojećim opštim izborima!

Dogovor o pristupanju u savez “Ostanak” su postigle Srpska patriotska stranka (SPAS), čiji je predsjednik Slavko Župljanin bio kandidat za gradonačelnika Banjaluke na posljednjim lokalnim izborima, zatim Slobodna Srpska, Stranka socijalne sigurnosti srpskih boraca, Stranka “Povratak otpisanih” i udruženje Malih akcionara.




Izborom mjesta, slovenačkog konzulata, na kojem su javnost obavijestili o pomenutnom savezu, predstavnici su naglasili kako masovni odlazak stanovništva iz Republike Srpske smatraju najprioritetnijim problemom, kojim se pod hitno trebaju pozabaviti svi.

Za predstavnika pomenutog saveza izabran je Nebojša Ličanin, predsjednik Slobodne Srpske, stranke osnovane početkom 2016. u Laktašima, koja je za kratko vrijeme ostvarila dobar rezultat u ovom gradu, te na lokalnim izborima dobila dva odbornika.

– Pozivam i druge stranke i udruženja da nam se pridruže, te da zajedničkim snagama povedemo ovu bitku za bolje sutra. Nadam se da će nas, iz sedmice u sedmcu, biti sve više – rekao je Ličanin.

Ognjen Tešić,
Srpskakafe

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.