Učesnici izbora na sastanku sa predsjednikom Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2023, 14:26

Učesnici izbora na sastanku sa predsjednikom Crne Gore

Predstavnici izbornih lista na parlamentarnim izborima , zakazanim za 11. jun, i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zaključili su da je neophodna društvena kohezija kako bi se prevazišle najveće prepreke u razvoju crnogorskog društva. Milatović je 29. maja održao sastanak sa predstavnicima većine učesnika izbora, kako bi simbolično otpočeo unutrašnji dijalog koji bi trebalo da rezultira dogovorom o ključnim pravcima razvoja Crne Gore. "U narednom periodu zemlju čeka rješavanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Učesnici izbora na sastanku sa predsjednikom Crne Gore

Izvor: Danas, 29.Maj.2023

Predstavnici izbornih lista na parlamentarnim izborima , zakazanim za 11. jun, i predsednik Crne Gore Jakov Milatović zaključili su da je neophodna društvena kohezija kako bi se prevazišle najveće prepreke u razvoju crnogorskog društva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.