Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023, 13:34

UVEREN SAM DA ĆEMO PRODUBITI SARADNJU: Vučić čestitao Ficu pobedu na izborima u Slovačkoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Robertu Ficu pobedu na parlamentarnim izborima u Slovačkoj. – Srdačne čestitke Robertu Ficu na pobedi na parlamentarnim izborima u prijateljskoj Slovačkoj. Uveren sam da ćemo u narednom periodu produbiti saradnju između naše dve zemlje, kao i da ćemo zajedno raditi na snaženju partnerstva u ovim izazovnim vremenima – napisao je predsednik na svom […] The post UVEREN SAM DA ĆEMO PRODUBITI SARADNJU: Vučić čestitao Ficu pobedu na izborima u Slovačkoj appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik i Orban među prvima čestitali Ficu pobedu na izborima u Slovačkoj: Pogodite ko se vratio

Izvor: Danas, 01.Okt.2023

Premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik bh. entiteta RS Milorad Dodik među prvima su čestitali Robertu Ficu pobedu na parlamentarnim izborima u Slovačkoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.