U ponoć počinje predizborna tišina u Bosni i Hercegovini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2022, 13:07

U ponoć počinje predizborna tišina u Bosni i Hercegovini

U ponoć, 30.septembra u Bosni I Hercegovini (BiH) počinje predizborna tišina koja traje do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju, 2.oktobra u 19 sati, kada se u Bosni i Hercegovini održavaju opšti izbori. Tokom tog perioda su zabranjene stranačke aktivnosti, a mediji ne smiju izvještavati o bilo čemu što ima veze sa političkom I izbornom kampanjom. Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) 30.septembra je podsjetila na obavezu poštovanja izborne šutnje neposredno pred izbore. "U...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

RAK: Obavezno poštovanje izborne tišine

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2022

SARAJEVO - Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) podsjetila je danas na obavezu poštovanja izborne tišine od sutra ujutro u 7.00 časova do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju, 2. oktobra, do 19.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.