Izvor: Danas, 23.Feb.2022, 23:59

U Valjevu predstavljena izborna lista ‘Marinika Tepić Ujedinjeni za pobedu Srbije’

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas u Valjevu da će "oni koji su krali sigurno odgovarati po Krivičnom zakoniku", ali i da lustracija znači da posle odslužene zatvorske kazne više nikada neće moći da se kandiduju za političke funkcije i rad u državnoj službi.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Valjevu predstavljena izborna lista 'Marinika Tepić Ujedinjeni za pobedu Srbije'

Izvor: Beta, 24.Feb.2022, 00:27

 Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas u Valjevu da će "oni koji su krali sigurno odgovarati po Krivičnom zakoniku", ali i da lustracija znači da posle odslužene zatvorske kazne više nikada neće moći da se kandiduju za političke funkcije i rad u državnoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.