U Preševu se još glasa na tri biračka mesta

Izvor: JUGpress.com, 24.Dec.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Preševu se još glasa na tri biračka mesta

PREŠEVO

U Preševu još uvek nisu završeni izbori na tri biračka mesta.

Predsednik Opštinske izborne komisije Zećir Miftari rekao je za JUGpress da se glasanje nastavlja i posle 20 sati  zbog velikog broja ljudi koji čekaju ispred biračkih mesta broj 3, u zgradi opštine Preševo, u Domu kulture i u jednom od najvećih sela u toj opstini Oraovici.

Izlaznost je do sada veća nego na ranijim izborima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << glasalo je više od pedeset posto upisanih birača.

U Opštinskoj izbornoj komisiji kažu da su do sada obradili materijal sa pet biračkih mesta  ali da ti rezultati nisu nikakav pokazatelj niti su od bilo kakvog uticaja na konačne rezultate.

Bez obzira na to što izbori još nisu završeni, Alternativa za promene je već proglasila pobedu koncertom koji je u  , specijalno za tu priliku postavljenom , šatoru , organizovan od 20 sati  večeras.

Njihovi simpatizeri voze automobile ulicama Preševa uz sirene.

U ostalim strankama čekaju da se zavore I ova tri biračka mesta.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.