U OŠ „Dositej Obradović“ izbori bez problema

Izvor: juGmedia, 04.Maj.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OŠ „Dositej Obradović“ izbori bez problema

VRANJEIzbori na biračkom mestu broj 24 u OŠ “Dositej Obradović” u Vranju, koje je 24. aprila bilo zatvoreno zbog krađe glasova, odvijaju se danas bez problema, potvrdio je Jugmedii predsednik biračkog odbora Branimir Stevanović.

“Biračko mesto otvoreno je na vreme i glasanje se odvija normalno. Nije bio nikakvih ekscesa ni nepravilnosti”, kazao je Stevanoivć novinarima.

Inače, izlaznost na ovom biralištu iznosi 20 procenata, budući da je od oko 1.700 birača do 13 časova glasalo njih 340.

(Kraj)mig
Pogledaj vesti o: Izbori,   Izlaznost na izborima

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Glasanje u Vranju protiče bez problema

Izvor: Blic, 04.Maj.2016

Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Dejan Đurđević demantovao je danas informaciju koja se ranije danas pojavila da je na biračkom mestu 24 u Vranju ponovo prekinuto glasanje, jer je navodno jedan birač došao da glasa sa unapred zaokruženim kandidatom na listiću...Đurđević za Tanjug...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.