U Frankfurtu ne gube nadu – veruju da mogu do preokreta protiv Napolija

Izvor: B92, 15.Mar.2023, 00:17

U Frankfurtu ne gube nadu – veruju da mogu do preokreta protiv Napolija

Trener fudbalera Ajntrahta Oliver Glazner izjavio je da njegov klub može da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Ajntraht će sutra gostovati Napoliju u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Napoli je u prvom meču slavio 2:0.

"Možemo da se plasiramo u četvrtfinale LŠ. To je bilo samo prvo poluvreme. Analizirali smo prvi meč i daćemo sve od sebe u revanšu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Glazner, preneo je zvanični sajt nemačkog kluba.

Glazner na ovom meču neće moći da računa na Renala Kolo-Muanija i Jaspera Lindstroma.

"U prvoj utakmici nismo mogli da pronađemo brzinu, sutra moramo da izbegnemo tu vrstu greške. Iako ćemo biti oslabljeni u našem timu imamo druge igrače, koji će biti sposobni da postignu gol", rekao je trener Ajntrahta.

Nemački klub neće imati podršku navijača u Napulju, jer su italijanske vlasti zabranile prodaju ulaznica pristalicama Ajntrahta.

"Bilo bi lepo da imamo naše navijače, ali mi smo koncentrisani na meč i na ono što može da utiče na ovaj meč", zaključio je Glazner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GLAZNER VERUJE U PROLAZ: ’Možemo da se plasiramo u četvrtfinale!’

Izvor: HotSport.rs, 15.Mar.2023

Nemci optimistični. Trener fudbalera Ajntrahta Oliver Glazner izjavio je da njegov klub može da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Njegov tim će sutra gostovati u Napulju. U prvoj utakmici izabranici Lućana Spaletija slavili su rezultato 2:0. On je rekao da je to bilo samo prvo poluvreme...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.