U DS za i protiv bojkota, i za i protiv Lutovca

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DS za i protiv bojkota, i za i protiv Lutovca

Nepunih nedelju dana ostalo je do 15. septembra do kada će Demokratska stranka čekati da vlast ispuni niz opozicionih zahteva koji su potrebni kako bi se omogućilo da predstojeći izbori budu održani u minimalno fer i demokratskoj atmosferi. Članak U DS za i protiv bojkota, i za i protiv Lutovca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Povodom 15 godina sajta, Polovnjaci poklanjaju polovnjaka

Izvor: Danas, 09.Sep.2019

Povodom 15 godina postojanja, sajta polovniautomobili.com organizuje nagradni konkurs "Polovnjaci poklanjaju polovnjaka", koji će trajati od 10. do 30. septembra, dok će 5. oktobra biti održano superfinale u Subotici. Članak Povodom 15 godina sajta, Polovnjaci poklanjaju polovnjaka se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.