Izvor: S media, 03.Mar.2013, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DS-u održani neposredni izbori

Generalni sekretar DS-a Balša Božović izjavio je da je ovo prvi put da su direktno birani predstavnici koji će sprovoditi politiku stranke i zastupati interese građana u Predsedništvu DS-a.

Božović je, u pisanoj izjavi medijima, naveo da je juče na 181. biračkom mestu, više od 52.000 članova DS-a prvi put direktno biralo svoje predstavnike koji će u Predsedništvu DS i okružnim odborima zastupati interese građana iz regiona i sprovoditi politiku stranke. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Demokrate očekuje i Skupština Pokrajinskog odbora za Vojvodinu, koja će biti održana 9. marta, nakon koje će 10. marta članovi DS-a iz Vojvodine, na neposrednim izborima birati svoje predstavnike koji će biti članovi Predsedništva DS-a", naveo je on.

U saopštenju se ističe da je Demokratska stranka jedina stranka u Srbiji koja na ovaj način, direktnim izjašnjavanjem svih članova, bira svoje organe.

Božović je objasnio da će finalni korak u potpunoj reformi ove stranke biti Radna skupština, 17. marta u Beogradu, na kojoj će građanima i javnosti biti predstavljen Program DS-a za izlazak iz krize.

(S media, Foto: DS)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.