Turci uporni, ne odustaju od Vošinog bisera!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci uporni, ne odustaju od Vošinog bisera!

Da li će Vojvodina pred početak nove sezone ostati bez jednog od svojih najperspektivnijih igrača?

Iako ima tek 21 godinu, Lazar Zličić je već tri sezone među prvotimcima Vojvodine, pokušavajući da se izbori za što značajniju ulogu u novosadskom superligašu.

Njegov talenat nikad nije bio sporan, ali je tek od zimus počeo da dobija značajniju minutažu u ekipi.

I kada se očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da u predstojećoj sezoni bude jedan od nosilaca igre Vojvodine, najnovije interesovanje turske Burse za njegove usluge sada to ponovo dovodi u pitanje.

Naime, turski mediji danas prenose informaciju da su čelni ljudi Burse ponovo pokrenuli inicijativu za dovođenje mladog srpskog ofanzivnog veziste, a naredni dani pokazaće koliko će u svojoj nameri i uspeti, s obzirom da Zličić sa ''Lalama'' ima ugovor do decembra 2019. godine.

Ovo nije prvi put da se Bursa interesuje za Lazara Zličića, želeli su ga i prošle godine, ali sa Vojvodinom nisu mogli da se dogovore oko obeštećenja.

Foto: Beta/DraganGojić/Ev

Bursa je prošlu sezonu završila na 13. mestu šampionata Turske, a navijačima Vojvodine još su u svežem sećanju utakmice protiv ove ekipe u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2013. godine, kada je u Novom Sadu bilo 2:2, a u Turskoj je Vojvodna slavila sa ubedljivih 3:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vojvodina ostaje bez bisera: Zličić ide u Tursku

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2018

Kada se pojavio u seniorskom timu Vojvodine očekivanja su bila velika. Pričalo se o novom velikom biseru novosadskom klubu, ali je mladi vezista Lazar Zličić tek povremeno pokazivao potencijal. Skupio je 45 utakmica za Vojvodinu i postigao sedam golova. Dovoljno da za njegove usluge interesovanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.