Tumba oduševio ostrvljane, Engleska nema mana?

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba oduševio ostrvljane, Engleska nema mana?

Da li je selektor Crne Gore išao Englezima "niz dlaku" ili zaista misli da peta reprezentacija sveta zaista nema mana.

Crnogorsku reprezentaciju večeras očekuje najteži ispit u novom kvalifikacionom ciklusu, pošto će na stadionu pod Goricom ugostiti polufinalistu Mundijala u Rusiji, selekciju Engleske.

Na tri od prethodna četiri međusobna susreta Crna Gora je uspela da izbori remi, ali aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković tvrdi da nema smisla osvrtati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se na prethodne duele.

"Stvari koje su se dogodile u prošlosti su lepi rezultati za Crnu Goru, ali ništa više od toga. Sada igraju drugi igrači, sa drugačijim mogućnostima, drugi su treneri, sa drugačijim idejama", tvrdi Tumbaković, a prenose "Vijesti".

Kada se već govori o idejama selektora, Ljubiša Tumbaković tvrdi da ne spada među one koji utakmice sa velikanima gledaju kao one na kojima se nema šta izgubiti.

"Imamo li šta da izgubimo? Naravno da imamo - tri boda. Engleska je apsolutni favorit, ali ako nemamo šta da izgubimo onda bolje i da ne izlazimo na teren. Ja ću tako da pristupim utakmici i da to prenesem na momke. Ne znam je li hrabro ili ludo, ali je sportski. Naš cilj je da damo sve od sebe - zbog nas, zbog navijača, zbog Crne Gore. Da li je je rezultatska realnost drugačija - videće se na terenu", poručio je selektor "Sokolova".

On je dodao da je u fudbalu sve moguće i da je penal dosuđen u Sofiji potvrda te tvrdnje. Tumbaković veruje da će njegov tim biti bolji nego pre tri dana, a engleske novinare oduševio je tvrdnjom da nije uspeo da nađe mane u igri "Gordog Albiona".

"Trudim se da ih nađem, ali ne mogu!", rekao je Tumbaković.

Kada je u pitanju kadrvoska situacija pred večerašnji meč, selektor Crne Gore najavio je da se Stefan Savić nalazi na dobrom putu da zaigra od prvog minuta, mada nije mogao da obeća će štoper Atletiko Madrida biti u startnoj postavi.

Utakmica Crna Gora - Engleska igra se večeras od 20:45 na stadionu pod Goricom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.