Tuhel: Situacija je jasna, moramo da pobedimo sa dva gola razlike

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 23:23

Tuhel: Situacija je jasna, moramo da pobedimo sa dva gola razlike

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da veruje da će klub iz Minhena da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Bajern je 14. februara u Rimu poražen od Lacija rezultatom 1:0 u prvom duelu osmine finala LŠ.

Revanš meč je na programu u utorak od 21 sat u Minhenu.

"Situacija je jasna, moramo da pobedimo sa dva gola razlike dobro organizovan tim. Pritisak je igrati mečeve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vrhunskom nivou. Pritisak je potreban da bi se ostvarili vrhunski rezultati", rekao je Tuhel na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da fudbaleri Bajerna imaju veliku želju da eliminišu Lacio.



"Sutra nam je potrebno strpljenje. Ne smemo da izgubimo glavu, niti da se u potpunosti otvorimo. Nemamo vremena za gubljenje, imamo 90 minuta, moramo da napadnemo protivnika. Vreme je na strani Lacija, nama će biti potrebna mešavina hladnih glava i emocija. Nadam se da ćemo imati podršku navijača kako bismo ostvarili cilj i pobedili sa dva gola razlike"
, poručio je Tuhel.

Bajern je pre nekoliko nedelja objavio da Tuhel na kraju sezone napušta klub iz Minhena. Međutim, pojedini nemački mediji su objavili da bi Tuhel mogao već sutra da dobije otkaz ako Bajern ne izbori četvrtfinale LŠ.

"Ne brinem da bi duel sa Laciom mogao da bude moj poslednji meč u Bajernu, a ne znam za ostale. Mogu da kažem da niko više od mene ne želi da pobedi na ovoj utakmici", istakao je Tuhel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.