Tribina o američkim izborima 1. juna

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina o američkim izborima 1. juna

Tribina "Američki predsednički izbori 2016. godine - globalni efekti i posledice" održaće se u sredu, 1. juna na Fakultetu za evropske pravno-političke studije.

Učesnici na tribini su:

- Prof. dr Dragan R. Simić, dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu

- mr Dragan Živojinović, sekretar Centra za studije SAD Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu

Moderator tribine je Milan Krstić, asistent na Fakultetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << političkih nauka Univerziteta u Beogradu i urednik specijalizovanog portala http://www.americkiizbori2016.rs/ .

Tribina se održava u okviru projekta "Američki izbori 2016. godine", koji realizuje Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative iz Beograda, u saradnji sa Fakultetom političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Ulaz je slobodan, a tribina počinje u 13 časova.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.