Tri kandidata za predsedavajćeg Saveta ministara

Izvor: S media, 06.Jun.2011, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri kandidata za predsedavajćeg Saveta ministara

Predsedništvo BiH poslalo je Centralnoj izbornoj komisiji i Agenciji za istragu i zaštitu BiH obrasce za tri kandidata za predsedavajcuheg Saveta ministara BiH.

Sva tri kandidata za funkciju predsedavajćeg Saveta ministara, Borjana Krišto (HDZ), vanstranačka ličnost Slavo Kukić i Mladen Ivanković -Lijanocić iz Narodne stranke "Radom za boljitak" su iz reda hrvatskog naroda.

File: Stvoriti nezavisno pravosuđe u BiH

Dokazi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mladića za reviziju tužbe BiH protiv Srbije

Protesti zbog hapšenja Mladića

Centralna izborna komisija i Agencija za istrage i zaštitu, prema zakonu, u roku od osam dana treb da daju mišljenje o predloženim kandidatima. Nakon toga će predsedništvo BiH zakazati posebnu sednicu, na kojoj će tajnim glasanjem odlučivati o predsedavajućem Saveta ministara BiH, saopšteno je iz predsedništva BiH.

Kandidati za predsedavajciehg Saveta minsitara BiH su predloženi tokom konslutacija tročlanog predsednsistva BiH sa predstavnicima parlamentarnih stranaka na nivou BiH.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.