Izvor: RTS, 04.Dec.2020, 08:32

Tramp prikupio 207 miliona dolara za osporavanje izbora

Izborni štab američkog predsednika Donalda Trampa i Republikanski nacionalni kongres prikupili su 207,5 miliona dolara za osporavanje rezultata izbora u SAD.
Na izborima je, kako pokazuju rezultati glasanja, pobedio kandidat demokrata Džozef Bajden.

Tramp je, međutim, prikupljao novac za pokretanje pravnih postupaka zbog navodnih neregularnosti i prevara koji, kako navodi Rojteres, nisu potkrepljeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Približava sa kraj Trampovog mandata, ali još nema odgovora na brojna pitanja

Izvor: VOA, 04.Dec.2020

Manje od sedam nedelja pre okončanja njegovog četvorogodišnjeg mandata, postavljaju se brojna pitanja o aktuelnom predsedniku SAD Donaldu Trampu. Da li će da prizna da je poražen na izborima, na kojima je pobedio demokrata Džo Bajden? Tramp za sada to nije uradio, niti je to neophodno. Priznanje...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.