Tom Kruz pružio veliku podršku trudnoj Rozamund Pajk

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz pružio veliku podršku trudnoj Rozamund Pajk

Glumac Tom Kruz pružio je najveću pomoć trudnoj Rozamund Pajk za vreme snimanja filma " Džek Ričer" , prenosi "Female first". Glumica koja je tada bila u petom mesecu trudnoće, bila je iznenađena podrškom holivudske zvezde. Kruz je znao da postoji mogućnost da Pajk na filmu zbog trudnoće bude zamenjena novom glumicom, pa je želeo da se njegova mlađa koleginica što lakše izbori sa pritiskom.

- On mi je pružio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najveću moguću podršku. Pojedine zvezde bi možda rekle: "Uzmite nekog drugog, ona je trudna", takve stvari se dešavaju u današnje vreme- izjavila je Rozamund Pajk.

Glumica je otkrila da joj je bilo teško da ostalih saradnika na snimanju sakrije simptome trudnoće.

- Ne znate da li ćete imati jutarnje jučnine i da li ćete se odjednom ispovraćati. Osećala sam se kao da krijem nekog slepog putnika- dodala je Pajk.

Tridesettrogodišnja glumica je rekla da je zahvaljujući njenom poznatom kolegi Tomu Kruzu rad na filmu protekao bez ikakavih problema.

Rosamund Pajk koja je u maju ove godine rodila svje prvo dete, sina Sola izjavila je da je iznenađena koliko je njena beba vesela, s obzirom da je su scene na filmu uključivale i sudare automobila, kadrove u kojima je ona bila vezana i u kojima joj je bilo prećeno smrću. Stres sa kojim se suočavala na snimanju nije uticao na bebu.

Povezane vesti: Švarceneger: Vanbračna veza najgluplja stvar u mom braku Metju Peri izvređao obožavateljku Džordž Kluni u kineskoj reklami Uhapšen glumac Fred Vilard (72) zbog masturbiranja u bioskopu Tom Kruz će Suri prepustiti Kejti

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.