Teri objavio ko ga je najviše mučio ove sezone: Najbolji igrač Premijer lige je - Kutinjo

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri objavio ko ga je najviše mučio ove sezone: Najbolji igrač Premijer lige je - Kutinjo

A u idealnom timu kapitena Čelsija su čak četvorica prvotimaca Sautemptona

Nije uspeo da ga nadmudri, ali ga je oduševio. Makar se takav zaključak nameće o igri Filipea Kutinja ove sezone, pošto je Brazilac dobio veliko priznanje od Džona Terija, jer mu je kapiten Čelsija dao glas u izbori za najboljeg igrača Premijer lige u prenstvu 2014/2015.

Štaviše, iskusni štoper Plavaca je to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << javno objavio, postavivši na Instagram profil fotografiju na kojoj se vidi kome je sve dao glas u tradicionalnom izboru za najbolje pojedince i tim Premijer lige. S obzirom da ne može da glasa za svoje saigrače, bivši engleski reprezentativac je odlučio da u prvi plan izbaci Kutinja, iako ovaj u dva prvenstvena i jednom duelu Liga kupa sa ekipom Žozea Murinja nije dao gol. Uostalom, tek četiri premijerligaška i dva pogotka u FA kupu učinak su bivšeg prvotimca Intera, koji je, ipak, impresionirao igrom u dresu Crvenih i svakako bio jedan od boljih igrača u timu Brendana Rodžersa.

U glasanju na najboljeg mladog igrača Džon Teri je napisao ime Harija Kejna.

Njegov idealni tim Premijer lige za aktuelnu sezonu izgleda ovako: De Hea (Mančester junajted) - Klajn (Sautempton), Fonte (Sautempton), Košćielni (Arsenal), Bertrand (Sautempton) - Kutinjo (Liverpul), Sterling (Liverpul), Mata (Mančester junajted), Mane (Sautempton) - Kejn (Totenhem), Aguero (Mančester Siti).

Inače, Džon Teri je 2005. osvojio nagradu za najboljeg igrača Premijer lige u izboru fudbalera.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Murinjo nema dilemu ko je najbolji igrač na ostrvu

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2015, 12:04

Kada je reč o izboru najboljeg fudbalera Premijer lige u ovoj sezoni, menadžer Čelsija smatra da za to priznanje postoji samo jedan kandidat!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.