Tadić: Uveren sam da će izborna volja biti poštovana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Uveren sam da će izborna volja biti poštovana

BEOGRAD - Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je da će ta stranka uložiti maksimalan napor da se što pre formira vlada koja će se boriti za nacionalne interese, ali i za interese svakog građanina Srbije.

"Socijalno odgovorna vlada je najbolje rešenje jer Srbiji donosi ubrzan razvoj, izvesnost i smanjenje ekonomskog pritiska na najugroženije delove društva. Takva vlada bila bi nacionalna i vodila bi Srbiju u EU", kazao je Tadić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u intervjuu za današnje "Večernje novosti".

Tadić je kazao da uveren da Socijalistička partija Srbije (SPS) "neće izabrati put samodesktrukcije spasavajući opstanak gubitničkoj politici (Vojislava) Šešelja i (Vojislava) Koštunice".

"Siguran sam da znaju da jedino okretanje nove stranice istorije i ulazak u socijalno odgovornu vladu koju predlažem jeste mogućnost da ispune svoja predizborna obećanja o socijalnim reformama i brizi za najugroženije delove društva", kazao je Tadić.

"Iskustvo nas uči da je nezahvalno davati kratke rokove ali optimista sam u uverenju da će izborna volja građana biti u potpunosti poštovana i da će nova vlada sprovoditi politiku za koju se većinska Srbija opredelila i na predsedničkim i parlamentranim izborima", dodao je Tadić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.