TUŽIĆU TE! Sana i Dragić napravili karambol u spavaćoj sobi - Ivan udario najniže bivšu devojku, jer ga je ostavila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 13:43

"TUŽIĆU TE!" Sana i Dragić napravili karambol u spavaćoj sobi - Ivan udario najniže bivšu devojku, jer ga je ostavila!

Izgleda da njegov ego ne može da se izbori sa njenom odlukom.

Haos između Ivana Dragića i Aleksandre Momčilović Sane ne prestaje. Iako su do juče važili za jedini skladan par u Beloj kući, njihovo ponašanje poslednjih dana upada u oči mnogim gledaocima.

Naime, otkako su raskinuli, Dragić i Sana ne prestaju da se vređaju i iznose najintimnije detalje iz svog odnosa, ali i da zloupotrebljavaju stvari koje su jedno drugom rekli o sebi dok su bili u vezi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Čini se da Ivan ne može da se pomiri sa tim da ga je devojka ostavila, a još teže mu je palo što mu je udarila na muškost, izjavivši da mu je polni organ mali, te da nije zadovoljna njegovim umećem u krevetu, iako je provela sa njim osam meseci.

On je ovog jutra sačekao da se Sana probudi, otišao u sobu, seo na njen krevet i započeo još jednu raspravu, usput izgovarajući najgnusnije uvrede i reči.

- Jesi tako ponižavala i bivše? - upitao je Dragić dok ga je Sana kulirala.

- Ih kakva si ti, sa pedeset momaka si spavala, imaš 20 godina, ko zna koliko bi te izje*alo ovde da nije bilo mene, sad pokaži svoje pravo lice, budi bis*ksulaka, je*i se sa Matorom. Nisu ti dugo sv*šavali po faci, nisam ni ja, a trebao sam. Ti si sa dvadeset godina spavala sa pedeset momaka - nastavio je Dragić svoju lavinu dok je ona ćutala.

- Ti nisi dobro, oboleo si - govorila je Sana tiho.

- Ma tebe su je*ali kod kuće pa te ostave, narkomani... Koliko si imala devojaka u životu? Da ti nije bilo mene ispala bi. Ovde bi te izje*ali svi da mene nije bilo. Bane, Danijel, svi - vređao je Ivan.

- Ma daj, ti voliš više pare od mame i tate. Ti si jedna velika nula - nastavila je Sana.

- Ma, ko zna šta si sve radila, zavisna si od se*sa - govorio je Dragić.

- Dečko skloni se, ti nisi normalan, tu lažeš, izmišljaš - nastavila je Sana.

- Ti si d*olja, je*eš se za pare, makro ti plaća stan - prozivao je Dragić.

- Ja ću tebe da tužim za ovo što si rekao, jer lažeš - rekla je Sana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.