TETURA SE, ODVALJEN OD ALKOHOLA!  Slavni glumac ne može da se izbori sa ALKOHOLIZMOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TETURA SE, ODVALJEN OD ALKOHOLA! Slavni glumac ne može da se izbori sa ALKOHOLIZMOM! (VIDEO)

Mučno za gledati.

Glumac Ben Aflek javno je priznao da ima problem sa alkoholom, da je na odvikavanju od istog, kao i da godinu dana nije popio ni kap alkohola, ali izgleda da se glumac ponovo odao ovom poroku.

Prema pisanju stranih medija, Ben je uslikan pijan u subotu uveče, a to dokazuju i fotografije i video-snimci nastali na ulici.

Naime, glumac je ranije počeo sa proslavom Noći veštica, pa je uhvaćen na ulici pijan. Ben se u tamnom odelu i sa maskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kostura na licu teturao nakon žurke koju je organizovao UNICEF u Holivudu.

Pročitajte i:

DRAMA U MIRIJEVU: Srpski pevač NAPAO ŽENU usred noći! Vratio se iz kockarnice i počeo da...

POSLE KAĆE MU SE ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Buha pokazao IZABRANICU koja mu je RODILA DETE (FOTO)

Vidite li detalj na fotki koji je MEGAHIT? 100 odsto smo sigurni da će ga devojke u Srbiji OBOŽAVATI (FOTO)

Glumac je vidno pijan pozirao novinarima u zagrljaju sa nepoznatom mladom devojkom, a mediji navode da mu je ona bila pratilja na zabavi. Na snimku, koji su objavili strani mediji, vidi se kako devojka ulazi u automobil, a on ostaje da pozira paparacima.

Na snimku se vidi da Ben jedva stoji na nogama, da posrće, a u jednom trenutku zamalo nije pao, da se nije naslonio na automobil.

Teško je i neuhvatljivo ostati trezan svima koji se bore protiv ove zavisnosti. Ben je priznao da će s vremena na vreme posustati. Nije nikad došao do tačke da je zavisnost postala prošlost", izjavio je Aflekov prijatelj nakon što su "procurele" fotografije i snimci.

Pre nego što je otišao na dobrotvornu zabavu, Aflek se na Instagramu našalio sa svojim problemom sa alkoholom.

"Provalili ste me, počeo sam da izlazim. Ali, budimo ozbiljni na trenutak i recimo nešto što je zaista važno. Više od godinu dana se lečim od zavisnosti od alkohola, a deo tog puta je i pomaganje drugima. The Midnight Mission je neverovatna organizacija koja pomaže oko smeštaja, oporavka, obučavanja i razvoja onima kojima je potrebno. Doniraću im novac jer postoje ljudi koji se svakodnevno bore protiv zavisnosti, a nemaju sredstava i treba im pomoć", napisao je Ben.

Објава коју дели Ben Affleck (@benaffleckturkey_official) дана 29. Окт 2019. у 2:22 PDT

Jutro nakon žurke, Ben se družio sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner (47) i decom ispred kuće.

"Događa se, pogrešio sam, ali neću dopustiti da me to uništi", rekao je glumac.

PRE RASPADA BRAKA U VILI: Ovako je izgledala BRAČNA IDILA Milijane i Milojka u TEK RENOVIRANOJ kući (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.